De Warreweide

Bed & Breakfast


In onze pipowagen 'De Warrewein'  slaap je in een knusse, maar ruime bedstee.

Even weg uit de drukte van alledag. Je kunt heerlijk bijkomen in de pipowagen in een landelijke omgeving. Even rust en tijd om dat boek te lezen wat er nog ligt. Een spelletje doen en plaatjes draaien. Geen nieuwe, maar van die mooie oude muziek van vroeger. Even genieten van de rust en van elkaar! 

Achter de pipowagen is je eigen terras aan een stuk land wat is omgeven door een bosrand, lig je helemaal vrij in je ligstoel te genieten van je welverdiende rust. Wil je de ontspanning compleet maken dan laat je je 's avonds in de hottub zakken en glijd de vermoeidheid langzaam van je af, nou wie wil dat nou niet. Het is een geweldige ervaring om je in het warme water te laat zakken. Met een beetje geluk zie je de sterren verschijnen en komen de reeën bij je buurten.

Ga je liever in de sauna? Dat kan, naast de pipowagen staat een mooie ronde barrelsauna. Compleet met koud dompelbad en koude douche. Kindje mee in het campingbedje, dat is mogelijk. Zo kun je samen genieten van de sauna of hottub terwijl je kindje dichtbij lekker ligt te slapen.

Je eigen toiletgebouw met ruime douche, wc en wastafel staat op nog geen 2 meter van de pipowagen. Hierin hangen voor je de badjassen klaar. Slippers, handdoeken en de föhn maken het compleet.

Wil je zelf een eenvoudige maaltijd maken, dan kan dat in de keuken, die naast het toiletgebouw staat. Compleet met koelkast en een zitje. 

We hebben het bed voor je opgemaakt, koffie en thee staat voor je klaar.

Wil je rust en balans in je leven? vraag naar de coachingsmogelijkheden die ik aanbied. Combineer coaching en ontspanning in een 2 of 3 daags arrangement. Zie arrangementen.

We ontvangen je graag met een kopje koffie of thee en heb ik wat lekkers voor je gebakken. Daarna doen we ons best om er voor jouw een heerlijk en ontspannen verblijf van de te maken.

Jan en Annie