De Warreweide

Bed & Breakfast


In onze pipowagen 'De Warrewein'  slaap je in een knusse, maar ruime bedstee.

Even weg uit de drukte van alledag en heerlijk bijkomen in de pipowagen in een landelijke omgeving. Even rust en tijd om dat boek te lezen wat er nog ligt. Een spelletje doen, genieten van het kletspotje  en plaatjes draaien. Geen nieuwe lp's, maar van die mooie oude muziek van vroeger. Even genieten van de rust en van elkaar! 

Achter de pipowagen is je eigen terras aan de rand van ons weiland met daaromheen een bosrand. Dus niemand die je ziet als je 's morgens ontbijt op het terras of ligt te lezen of zonnen in de aanwezige ligstoelen. Afkoelen onder de koude douche of in de hottub. (is erbij te huur) 


Wil je de ontspanning compleet maken dan laat je je 's avonds in de hottub zakken en glijd de vermoeidheid langzaam van je af, nou wie wil dat nou niet. 


In het warme water heb met een beetje geluk een prachtige sterrenhemel en komen de reeën bij je buurten.


Ga je liever in de sauna? Dat kan, naast de pipowagen staat een mooie barrelsauna. Compleet met koud koude douche. 

Je eigen toiletgebouw met ruime douche, wc en wastafel staat op nog geen 2 meter van de pipowagen. Hierin hangen badjassen voor je klaar. Slippers, handdoeken en de föhn maken het compleet.

Wil je zelf een eenvoudige maaltijd maken, dan kan dat in de keuken, koffiezetapparaat en waterkoker. Ook is daar nog een zitje waar je kunt ontbijten of gewoon even van het uitzicht genieten. 

Heb ruime bed in de bedstee hebben we voor je opgemaakt.

We ontvangen je graag met een kopje koffie of thee en heb ik wat lekkers voor je gebakken. Daarna doen we ons best om er voor jouw een heerlijk en ontspannen verblijf van de te maken.

We verwennen je graag met een heerlijk uitgebreid ontbijt met streekproducten en zelfgemaakte jam uit eigen tuin. 

Heb je een dieet, geef het aan ons door, we vinden het altijd weer een leuke uitdaging om er een lekker verwenontbijt van te maken.  Bij mooi weer op het terras of een andere plek in de tuin.

Voor onze arrangementen verwijs ik je naar de tarieven bed en braeakfast.

We zijn ook te boeken via  https://www.bedandbreakfast.nl/bed-and-breakfast-nl/tijnje/de-warrewein/61576/ 

Jan en Annie


 

 

 

E-mailen
Bellen
Map
Info