De Warreweide

Bed & Breakfast


In onze pipowagen 'De Warrewein'  slaap je in een knusse, maar ruime bedstee.

Even weg uit de drukte van alledag. Je kunt heerlijk bijkomen in de pipowagen. Even rust en tijd om dat boek te lezen wat er nog ligt. Een spelletje doen en plaatjes draaien. Geen nieuwe, maar van die mooie oude muziek van vroeger. Even genieten van de rust en van elkaar! 

Achter de pipowagen is je eigen terras, waar je in de ligstoel heerlijk lui mag zijn. Wil je de ontspanning compleet maken dan duik je 's avonds in de hottub. Dit is een geweldige ervaring als je je in het warme water laat zakken. Met een beetje geluk zie je de sterren verschijnen en komen de reeën bij je buurten.

Ga je liever in de sauna? Dat kan, naast de pipowagen staat een mooie ronde barrelsauna. Compleet met koud dompelbad en koude douche. 

Je eigen toiletgebouw met ruime douche, wc en wastafel staat op nog geen 2 meter van de pipowagen. Hierin hangen voor je de badjassen klaar. Slippers,handdoeken en de föhn maken het compleet.

Wil je zelf een eenvoudige maaltijd maken, dan kan dat in de keuken, die naast het toiletgebouw staat. Compleet met koelkast en een zitje. 

We hebben het bed voor je opgemaakt, koffie en thee staat voor je klaar.

Wil je rust en balans in je leven? vraag naar de coachingsmogelijkheden die ik vanaf 1 oktober aanbied. combineer coaching en ontspanning in een 2 of 3 daags arrangement.

We ontvangen je graag met een kopje koffie of thee en heb ik wat lekkers voor je gebakken. Daarna doen we ons best om er voor jouw een heerlijk en ontspannen verblijf van de te maken.

Jan en Annie


 

 

 


Heerlijk genietend op je eigen beschutte terras, mag je gebruik maken van de BBQ en de hout gestookte buitenkachel.

Of laat je in het warme water van de hout gestookte huttub zakken en geniet van de sterrenpracht. 

Nieuw? een barrelsauna helemaal privé er bij huren, dit kan. 

Genieten van de natuur en met een beetje geluk wandelen de reeën langs de bosrand naast de Warrewein.

We verwennen je graag met een heerlijk uitgebreid ontbijt met streekproducten en zelfgemaakte jam uit eigen tuin. Bij mooi weer op het terras of een andere plek in de tuin.