De Warreweide

Wat leuk dat je een kijkje komt nemen op onze site!

wij wensen je veel plezier!

Jan en Annie

 

 

De Warreweide.

Een prachtige plek aan de Warrewei tussen Tijnje en Aldeboarn.  Je mag hier lekker tot rust komen in de bloemenpluktún of in de gezellige pipowagen. 

Wij, Jan en Annie wonen sinds 2001 op deze prachtige plek, een droom om buiten het dorp te wonen kwam uit.

Omdat dit een geweldige plek vinden en hier volop genieten hebben we bedacht dat we dit wel met jou willen delen. En zo begonnen in 2003 met onze bed en brochje en de bloemenpluktuin. We genieten hier zelf volop van en zijn dankbaar dat we dit met jou mogen delen. We ontmoeten je graag in annie's blommepluktún of in de pipowagen De Warrewein.

De Warrewein

De Warrewein is een pipowagen met een ruime bedstee, zitje en een houtkachel. Naast de pipowagen hebben we het toiletgebouw gemaakt met daarin een wc, wastafel en een ruime douche. Daarnaast is er een keuken met gelegenheid om een eenvoudige maaltijd te maken. Dit alles ligt op nog geen 2 meter van de pipowagen en hoef je niet met anderen te delen. 

Naast de pipowagen hebben we een hottub staan. Aan de rand van het land en heerlijk beschut met een bosstrook. Als je geluk hebt komen de reeën 's avonds als het schemer wordt bij je buurten. Sinds 2018 hebben ook een sauna bij de pipowagen, compleet met koude douche en dompelbad. Ontspannen voor twee! Je kunt het hele jaar gebruik maken van onze B&B. 

De Warreweide heeft naast een Bed & Brochje ook een tuin waar je zelf bloemen mag plukken.

Annie's blommepluktún

annie's blommepluktún is open op vrijdag en zaterdag van 9.00 uur tot 18.00 uur.

Daarna gaan we in juli weer open met heel veel zomerbloeiers. Vooral dahlia's, ongeveer 50 soorten dahlia's. We onderhouden de tuin helemaal op een natuurlijke manier, dus liggen we in het voorjaar heel veel uren in de tuin om onkruid te plukken.

Bijen

Dus de bloemen die je plukt zijn puur natuur. Dit vinden we belangrijk, vooral om dat we dit jaar 4 bijenkasten in de tuin hebben. Maar ook de insectenstand is zo belangrijk! we dragen graag ons steentje bij.

Honing uit annie's blommepluktún is dus binnenkort ook te koop. We moeten nog even wachten tot imkers Jan en René de honinggraten gaat legen en na het honing draaien de potten gaat vullen met heerlijke honing.

Meer weten? neem dan een kijkje op de site of kom langs op 'De Warreweide' in Tijnje. Je bent van harte welkom.